Die Ene Dag

Het is de hoogste tijd dat ik weer eens iets van mij laat horen. Het waren ook hele intensieve weken die voorbij zijn gevlogen. Ik kan terugkijken op een geslaagde Trouwbeurs “Die Ene Dag” in Veluvine Nunspeet. Een dag die zo mooi begon; eindigde helaas verdrietig.

Afscheid
Het was ook de dag dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn Oma. Een bijzonder moment dat ik naast haar zat, haar warme hand vasthield en zij haar laatste adem uitblies. Een moment wat ik nooit meer zal vergeten.  Natuurlijk heeft zij een mooie leeftijd bereikt, het is allemaal te beredeneren. Neemt niet weg dat ik afscheid heb moeten nemen van iemand die vol overgave, liefde en passie 51 jaar lang mijn Oma is geweest. Die donderdag hebben wij een mooie afscheidsdienst gehouden waarin ik een aantal van mijn herinneringen heb kunnen delen met familie en vrienden.

Het is misschien een cliché maar het leven gaat door en die middag heb ik een heel bijzonder huwelijk mogen sluiten. Een jonge vrouw van 35 jaar had nog één wens, trouwen, met haar grote liefde. Wetende dat hij voor het einde van dit jaar weduwnaar zal zijn. Deze donderdag zal ik niet snel vergeten. Wat een emoties maar ook heel veel liefde, warmte en genegenheid.

Die Ene Dag….die voor altijd in mijn geheugen vastligt.