Een week vol reuring

Wat heerlijk dat ik kan terugkijken op een mooie week met “Die Ene Dag” in Nunspeet.

Vorige week maandag heel veel verliefde stelletjes mogen ontmoeten op de trouwbeurs in Ermelo. Leuke collega’s uit de trouwbranche ontmoet, waarvan ik er een aantal mag ontvangen op Trouwbeurs Die Ene Dag op 1 april as.
Gesprekken gevoerd met (herfst-)bruidsparen die ik mogelijk mag gaan trouwen later dit jaar. Mijn verjaardag mogen vieren met mijn gezin en vrienden.

Maar ook het meest saaie gedeelte van mijn werk, administratie op orde maken en net als vele met mij, me beziggehouden met de omzetbelastingaangifte 2016 en iets minder saai, passende offertes gemaakt.
Daarnaast zijn wij druk in de weer geweest met de redactie van onze beurskrant die over twee weken bij 30.000 mensen op de deurmat valt.  Ook een spannend moment waar ik enorm naar kan uitkijken.

Leuke afsluiting van deze week was een gesprek met Annelies Verwey-Neijland van “zeg JA” weddingplanner. Bijzonder dat Annelies heeft gevraagd om een blog te mogen gaan schrijven over mij, als de zingende trouwvrouw.

Kortom;  genoeg reuring uit het leven van trouwambtenaar.