Eerste huwelijk 2017

Onlangs heb ik het eerste huwelijk van 2017 voor de Gemeente Nunspeet mogen sluiten in het prachtige Koetshuis in Hulshorst. Het werd een sprookjesachtige dag waar ook de sneeuw, die die nacht was gevallen, een extra schepje bovenop deed.

De bruidegom afkomstig uit Nederland en de bruid uit Italië. Zijn knalblauwe ogen die haar boven zijn roze bril aanstaarden deden haar smelten tijdens hun eerste ontmoeting. Na 1 week zei hij tegen haar, wij gaan trouwen in Venetië. Dat is inmiddels alweer heel wat jaartjes geleden en begin januari was daar dan hun grote dag. Venetië is het niet geworden maar een prachtige trouwlocatie in Hulshorst. Familie uit Italië kwam voor dit fantastische feest over naar Nederland.

Helaas spreek ik geen Italiaans en zij geen Engels. Voor alles is een oplossing; in Nunspeet woont Giovanna die ik al wat jaartjes ken en heb haar gevraagd mijn tolk te zijn tijdens de ceremonie. Dankzij dit huwelijk is er een fijne samenwerking ontstaan tussen Giovanna en Die Ene Dag. Mocht jij een Italiaanse tolk nodig hebben en een enthousiaste zingende trouwvrouw neem dan contact met ons op.