Zingen tijdens ceremonies

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen

Jullie hebben samen vast al wel eens gefantaseerd over hoe deze dag er uit zou moeten zien.Muziek
De nodige vragen komen om de hoek kijken, zoals wat doen we met de muziek? Bij binnenkomst van het bruidspaar, het tekenen van de akte en na afloop van de ceremonie: dit zijn dé momenten om te kiezen voor jullie favoriete muziek. Tino en ik denken graag met je mee!

Even voorstellen:

Tino

Tino Duchateau weet al sinds zijn zevende dat hij gitarist wil worden, niet vreemd want hij komt uit een muzikanten familie. Na het conservatorium tourde hij o.a. met de band Jump ‘n Jive door Nederland, Duitsland en de Balkan met onder meer Ray Charles, The Everly Brothers en Fats Domino.

Naast Jump ‘n Jive en diverse andere bands geeft Tino onder meer les aan de Popschool Harderwijk en Cultuurkust. De laatste jaren heeft Tino een passie voor de akoestische gitaar.

Harriët

Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren diverse hoofdrollen in amateur-musicals gespeelt. In die tijd heeft zij lessen gevolgd op het gebied van zang en dans.

Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Naast het op de buhne staan heeft Harriët veel in de reclamewereld mogen werken. Zij heeft in geluidsstudio’s reclamespots ingezongen en gesproken

Tino & Harriët

Tino en Harriët kennen elkaar al sinds hun jeugd. Toen de “zingende Babs” hem vroeg te begeleiden bij trouwerijen en uitvaarten hoefde hij niet lang na te denken: zo’n prachtige stem is een feest om te begeleiden.