Reacties op Die Ene Dag

Hier lees je hoe anderen mijn inbreng hebben ervaren.

Wauw! Wat is zij goed zeg! Zij kan alles zo mooi en persoonlijk verwoorden!

Harriet was bij ons huwelijk in Toscane, het was erg bijzonder om te zien hoe betrokken je bent. Dit was ook echt terug te horen tijdens de ceremonie; wat was dit SUPER! Wat hebben wij, en zeker ook onze gasten, van jou genoten. We hoorden veel terug van onze gasten hoe super persoonlijk jij de ceremonie bracht. Met een lach en een traan hebben we DÉ ceremonie gehad van onze dromen! Zo puur en perfect verwoord!
Zeker namens ons, maar zeker ook van onze gasten; super bedankt!

Liefs,
Christian & Amy van Duuren
Lieve Harriët, Wij willen je nogmaals bedanken voor de prachtige ceremonie en de geweldige toespraak die je hield! We waren samen een brok aan emoties, maar hebben alles perfect ervaren en hadden geen betere trouwambtenaar kunnen wensen! Ik begreep dat je het ook niet helemaal droog hield? Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, je hebt de dag zeker speciaal en onvergetelijk gemaakt.
Djanifa & Edson
Vlot Fotografie
Die Ene Dag in Ermelo.
Bijna een jaar geleden….op zoek naar een BABS. Tijdens de kennismaking vertelde je over de mogelijkheden en je werkwijze. Er was een klik en het complete plaatje sprak ons aan. Vanaf toen was (en ben) jij onze `zingende trouw-vrouw’. Het contact vooraf, het meedenken en samenwerken naar een bijzondere ceremonie was een prettige manier van voorbereiden.
Je hebt niet alleen ons maar ook de gasten laten genieten, laten lachen en ontroerd tijdens de ceremonie. Onze familie bleek ook te zijn benaderd door jou wat tijdens de ceremonie naar voren kwam. Hilariteit gegarandeerd:) Naast de ceremonie heb je samen met Tino ook een muzikale bijdrage geleverd. Heel erg gaaf! Voor het ‘weg-geef-moment’ van de bruid door moeder heb je op ons verzoek een nummer ingestudeerd. Dit bijzondere nummer hebben jij en Tino erg mooi uitgevoerd. Een heel bijzonder en ontroerend moment.
We hebben veel mooie woorden en complimenten van onze dag gasten gehad over de invulling en persoonlijke ceremonie. Deze gaan regelrecht naar jullie!
Lieve Harriet, dankjewel voor jouw fantastische bijdrage op onze bruiloft.tomlideweyHarriet was voor ons de perfecte trouwambtenaar. In het contact vooraf hadden we al direct een klik en haar verhaal tijdens onze trouwceremonie was mooi, ontroerend, grappig en het paste precies bij ons. Wij hoorden dit ook terug van onze gasten. Je merkt aan Harriet dat ze het doet omdat ze het echt leuk vind. En dat ze echt geïnteresseerd is in de personen waarvoor ze de ceremonie verzorgt. Daarom voelde het voor ons alsof we Harriet al lang kenden, en dat maakte onze trouwceremonie erg ontspannen en fijn. Dank je wel Harriet!!

Liefs, Lidewey en Tom Sloetjes.
henriet&StefHet was voor ons een speciale en bijzondere dag. Wij zijn op die dag getrouwd in Oss. Voor deze bijzondere dag wilden we een speciale en persoonlijke ambtenaar. We kwamen uit bij Harriet! (tevens ook mijn nicht). Harriet, jij hebt onze dag nog bijzonderder gemaakt. Je toespraak was persoonlijk, ontroerend en met een tikje humor, alles wat wij in gedachten hadden! Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie en jouw woorden hebben hier zeker aan meegeholpen! Wij hebben ook veel leuke reacties op jouw toespraak gekregen van onze gasten! We zouden je zeker aanbevelen bij veel toekomstige bruidsparen! Wij hopen dat je nog vele bruidsparen mag ontroeren, verblijden en verrassen met je mooie toespraak!

Liefs, Henriët en Stef
jose en arjenKen je dat gevoel dat iemand een heel mooie bijdrage levert aan Die Ene Dag? Bij ons was dit in het bijzonder onze trouwambtenaar Harriet! Prachtig hoe zij alles heeft verwoord, maar ook hoe ze mee dacht over de mogelijkheden tijdens de ceremonie. Samen met/door haar kijken wij terug op een geweldige ceremonie. En ook de gasten hebben van het begin tot het eind genoten van haar ontroerende toespraak. Dank je wel lieve Harriet, ga vooral zo door.

Liefs Arjan, José, Levi en Dani.
Lieve Harriet, bedankt voor de mooie woorden bij onze liefde! Wat heb jij een prachtige, leuke en ontroerende toespraak gehouden tijdens onze ceremonie "De Ene Dag". We hebben ook veel gehad aan jouw tips en ideeën. Iedereen was vol lof en erg onder de indruk ... Wij natuurlijk helemaal! Dank je wel voor jouw aandeel in deze onvergetelijk dag!

Liefs Marinus en Chantal van de Brug
img-20160709-wa0001Onze trouwdag blijft voor ons een onvergetelijke dag! De hele dag ben je aan het genieten, maar tsja die ceremonie daar draait het wel een beetje om. Bij het kiezen van onze BABS, was er bij ons geen twijfel, Harriët (DieEneDag) moest absoluut onze ceremonie leiden. Harriët kwam ook direct met leuke ideeën, zoals het zingen begeleid door Tino met gitaar. Het zingen was bij ons een primeur en voor alle gasten een verrassing. Wat heb jij dat super gedaan, het maakt de ceremonie net wat unieker en specialer. Aangezien wij elkaar al enkele jaren kennen, voelde het contact ook gelijk heel prettig. Ook in de voorbereiding was dit erg fijn. Onze trouwlocatie was De Zwarte Boer, waar wij (met geluk) in de avond buiten konden trouwen in het bijzijn van alle gasten. Dit mooie moment is vastgelegd door Jan (foto) en Sander (video), waardoor wij dit moment op beeld nog is terug kunnen zien. Al met al een moment om nooit te vergeten! Harriët bedankt dat jij dit moment compleet hebt gemaakt.

Lieve groet, Niels & Leonie
Via deze weg willen wij je laten weten dat wij super blij zijn dat jij onze trouwambtenaar wilde zijn. Het verhaal die je aan ons vertelde was zo herkenbaar. Vol humor vertelde je elk detail die wij aan jou verteld hadden. Het verhaal was compleet, ook voor de familie erg herkenbaar. De sfeer was erg fijn, dit omdat je iedereen erbij betrok. Je deed het op een erg prettige manier, waardoor de tijd voorbij vloog, voordat we het wisten hadden we ja gezegd. Kortom als we weer een trouwambtenaar moeten kiezen, zouden we weer voor jou gaan. We raden aanstaande koppels aan om jou te kiezen. Nogmaals hartelijk dank.
Geertruida en Rijnard Mulder
Wat was onze dag toch fantastisch en jij hebt daar bij geholpen.
Daarom willen wij jou enorm bedanken voor de ceremonie.
Het zo zitten voor onze familie en vrienden was een moment van
zenuwen, maar jij wist deze weg te nemen door jouw fantastische toespraak.
Er werd gelachen, een traantje weg gepinkt maar ook zeker geluisterd. Je betrok de juiste mensen erbij. De reacties van onze familie en vrienden waren dan ook fijn om te horen het werd op een leuke en vrolijke manier gebracht.
Het moment waar jij onze vragen ging voorlezen was apart,
net of wij zelf aan het vertellen waren het waren echt onze eigen woorden.
Met één woord het was gewoon fantastisch.
Wij willen jouw enorm bedanken voor de toespraak, en het ons tot man en vrouw maken.
Liefs Duco & Wijnanda