Zo werkt het

Toch liever op jouw favoriete plek trouwen? Het is jullie dag en aan mij de taak om deze dag te laten worden zoals jullie dit voor ogen hebben.

Het is mogelijk om eerst samen een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Op deze manier kan ik er achter komen wat precies jullie wensen zijn en wat jullie van mij verwachten.

Omdat ik officieel beëdigd ben door de rechtbank mag ik jullie in ieder willekeurige gemeente in Nederland trouwen. Dat moet wel op een door die gemeente aangewezen trouwlocatie zijn. Bij het in ondertrouw gaan geef je aan wie jullie als trouwambtenaar hebben gekozen.

Toch liever op jouw favoriete plek trouwen?

Omdat niet op iedere locatie officieel getrouwd mag worden is het ook mogelijk om te kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie moeten dan eerst trouwen voor de wet op het gemeentehuis.

Daarna kunnen jullie gaan kiezen voor de locatie waar jullie de ceremonie willen gaan houden. Of dat nu is op het strand, in het bos of op jullie favoriete plek dat is geheel aan jullie. Bij een ceremonieel huwelijk zorg ik voor de akte en een eventuele kinderakte.

De huwelijksceremonie wordt net als de echte huwelijksvoltrekking gehouden. Jullie aanwezige gasten zullen het verschil niet opmerken met een wettelijke huwelijksvoltrekking. In het persoonlijke gesprek leg ik jullie graag uit hoe alles precies in zijn werk gaat.

Kosten

De kosten voor het sluiten van jullie huwelijk is afhankelijk van jullie wensen, daarom nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek, hiervoor worden natuurlijk geen kosten in rekening gebracht.

Jullie kunnen mij mailen harriet@dieenedag.nl of bellen 06 – 46 71 47 48.